Hirdetés

A Reacher sztárja szívesen magára öltené Batman köpenyét

|

Volt már egyszer Aquaman, sőt még Hawk is, szóval akár már Batman is lehetne.

Hirdetés

James Gunn épp azon dolgozik, hogy összeállítsa az új DC filmes univerzumot. A rendező a világ felépítését Superman bemutatkozásával szeretné indítani, de nyilván felmerül a kérdés, hogy mi lesz az Igazság Ligájának többi tagjával. Ki vállalhatná Gunn Batmanjének szerepét, pláne Robert Pattinson elképesztő alakítása után?

A rajongók szerint bizony nem más, mint Alan Ritchson lenne a tökéletes választás. A Reacher című sorozat főszereplőjének tényleg határozottan megvan az a felépítése, amit egy ereje teljében lévő Bruce Wayne megkövetelne. De nyilván a fanok álmai nem mindig találkoznak a valósággal.

Hirdetés

Itt persze leginkább Ritchson véleménye a fontos, aki egyébként meglepően lelkesnek tűnik az ötlettel kapcsolatban. A Post Cred podcast vendégeként a színész nyilatkozott a felmerült rajongói casting kapcsán. Így fogalmazott:

"Az, hogy vannak emberek ezen a világon, akik szeretnék, hogy én alakítsam Batmant, elképesztően megtisztelő. Ő volt az első karakter, akit gyerekként igazán megszerettem: még mindig előttem van a kép, ahogy Joker előhúzza a gatyájából a hosszú pisztolyát, amivel aztán lelövi a Batplane-t."

Ritchsonnak nem is lenne idegen a szuperhősszerep. Még 2005-ben megkapta a lehetőséget, hogy Aquamant alakíthassa a The CW Smallville sorozatában, később pedig ő játszotta el Hawkot a DC Universe/HBO Max Titans sorozatában.

"Ezek az ikonikus pillanatok mind megmaradtak bennem gyerekkoromból. A gondolat, hogy beszélgetések vannak erről és pletykák keringenek rólam és a szerepről...csak nevetni tudok. Elképesztő, hogy itt tartunk. Imádnám eljátszani őt. Abszolút imádnám."

- mondta Alan Ritchson.

Persze az, hogy Ritchson ilyen nyíltan és lelkesen beszél erről, az azt is jelenti, hogy még senki sem kereste fel a Warnertől. Ehhez mondjuk az is hozzátartozik, hogy James Gunn és Peter Safran látható megfontoltsággal intézik az új DC univerzum felépítését, így valószínűleg még nem keresik az új Batmanjüket. Ritchsonnak még valószínűleg meg van az esélye a fekete köpeny megkaparintására, de egyelőre csak a reménykedés marad a rajongóknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)