Hirdetés

A The Mandalorian and Grogu című Star Wars film költségvetését látva elborzadtak a rajongók

|

Sokak szerint már most halálra van ítélve a The Mandalorian and Grogu, de azért ne vegyünk még erre mérget.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a következő Star Wars film, amit moziban tudunk megnézni nem más lesz, mint a The Mandalorian and Grogu, amit a jelenlegi tervek szerint 2026-ban fog leszállítani Jon Favreau és Dave Filoni - előtte pedig jó eséllyel meg fogjuk kapni még a The Mandalorian tévésorozat negyedik évadát is. Minden adott tehát ahhoz, hogy a Csillagok háborúja-rajongók örüljenek, a legfrissebb pletykák láttán viszont sokakban inkább az aggodalom kezdett eluralkodni. 

Bespin Bulletin ugyanis arról írt, hogy a The Mandalorian and Grogu film tervezett forgatása elvileg 2024. június 17-én indul el, és egészen idén októberig tart majd, ennél azonban sokkal érdekesebb az, amit a mozi állítólagos költségvetéséről tudni véltek. Az említett cikkben ugyanis úgy fogalmaztak, hogy a The Mandalorian and Grogu film költségvetése alacsonyabb lesz, mint egy átlagos The Mandalorian évadé.

Hirdetés

Azt tudni lehet, hogy az eddigi legdrágább Star Wars sorozat a Jude Law főszereplésével készült Skeleton Crew lesz, amelynek bemutatkozó évada 136 millió dollárba került - ez a sorozat egyébként idén fog megérkezni a Disney+-ra. Ha igazak a pletykák, akkor a The Mandalorian and Grogu mozifilm tehát ennél mindenképpen olcsóbb lesz, sőt még annál is olcsóbb, amennyibe a The Mandalorian egy évada került - utóbbit 120 millió dollárra körülire tippelte a Bespin Bulletin.

Lehet persze 120 milliónál kisebb összegből is remek filmeket készíteni, az első Deadpool mozi például csak 58 millióba, a második pedig 110-be került. Az előzménytrilógia három filmje is olcsóbb volt, az első és második rész 115, a harmadik pedig 113 millió dollárba került, de ne feledjük el, hogy akkor az ezredforduló környékén jártunk, most pedig már a 2020-as éveket tapossuk, az inflációt nem lehet kihagyni a számításokból.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Csak hogy teljes legyen az összehasonlítás: az új trilógia filmjei már elég sokba kerültek, Az ébredő Erő egészen konkrétan 447 millió dollárba, Az utolsó Jedik 300 millióba, A Skywalker kora pedig 416 millióba. A Zsivány Egyes 232, a Solo pedig 271 millióba került, utóbbi mondjuk el is hasalt anyagilag. 

Ezen összegek mellett pedig tényleg eltörpül az, amit elvileg a The Mandalorian and Grogu mozifilmre szán a Disney és a Lucasfilm. 2026-ban kiderül, hogy jó döntés volt-e ilyen olcsón összehozni Mando és Grogu közös kalandját, már persze ha tényleg ennyire garasoskodni akar a stúdió, hiszen ne feledjük, továbbra is csak egy pletykáról van szó, nem pedig hivatalos jelentésről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)