Hirdetés

BRÉKING: Mozifilm készül A Mandalóri alapján, már megvan a címe és a rendezője is

|

A LucasFilm és a Disney új projektjét még idén elkezdik forgatni.

Hirdetés

A 2019-ben bemutatott Star Wars: Skywalker kora óta nem kaptunk új Star Wars filmet, a Disney és a LucasFilm inkább a Disney+-on keresztül, sorozatok formájában bővítették a franchise-t. Eközben folyamatosan hallottunk pletykákat akkor, hogy milyen projektek formálódnak a háttérben, de hivatalosan nagyon keveset erősítettek meg az illetékesek (Kevin Feige és Patty Jenkins ötleteiből például gyanúsan nem lesz semmi, Taika Waiti esetében még reménykedhetünk).

Hármat azonban biztosra vehetünk: az egyik James Mangold (Logan - Farkas) rendezésében jön, ez lesz a Dawn of the Jedi, ami még a The Old Republic korszak előtt játszódik. A másikkal Sharmeen Obaid-Chinoy 15 esztendővel a Skywalker kora utánra repít minket Rey (Daisy Ridley) főszereplésével, a harmadik esetében pedig Dave Filoni a hatodik és hetedik epizód történései között helyet kapó filmben boronálja össze A Mandalóri sorozat és a kapcsolódó spin-offok történeteit. 

Hirdetés

A Lázadók, A Rossz osztag és A klónok háborúja animációs sorozatok, valamint A Mandalóri, a Boba Fett könyve és az Ahsoka élőszereplős szériák fölött bábáskodó Dave Filoni pedig garantáltan nem fog unatkozni, ugyanis a Disney és a LucasFilm hivatalosan is bejelentette a The Mandalorian & Grogu mozifilmet, amelyben Din Djarin és az internet által Baby Yodának keresztelt Grogu új kalandban vesznek részt. A projektet Jon Favreau (Vasember 1-2, A Mandalóri) rendezi, aki producerként is támogatja azt, csakúgy, mint Kathleen Kennedy és Filoni. Favreau elmondta: 

"Imádtam történeteket mesélni abban a gazdag világban, amelyet George Lucas teremtett és rendkívül izgalmasnak ígérkezik, hogy A Mandalórit és tanítványát, Grogut elhozzuk a nagyvászonra."

A LucasFilm elnöke, Kathleen Kennedy hozzátette, hogy Favreau és Filoni két új, szeretett karaktert vezetett be a Star Warsba, ez a történet pedig tökéletesen illik a mozikba. Egyelőre nem tudni, hogy mikorra tervezik a premiert, de azzal számolnak, hogy még idén elkezdhetik a forgatást. Egy látványtervet már mutattak is: 

Ti örültök a The Mandalorian & Grogu bejelentésének?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)