Hirdetés

A South Park különkiadással állt bele az OnlyFansbe

|

Ízelítőt is kapott a South Park: Not Suitable for Children.

Hirdetés

Nem véletlenül jelent már meg 26 évad Trey Parker és Matt Stone senkit és semmit nem kímélő animációs sorozatából. A South Park tabuk nélkül poénkodik bármivel, és a gyors iramú munka miatt készítői folyamatosan aktuálisak tudnak maradni, így hamar reagálnak bármilyen eseményre. Nemrég még hollywoodi woke-ot parodizálták ki, felvonultatva többek között a Disney vezérét, Bob Igert és a LucasFilm elnökét, Kathleen Kennedy-t is, és máris itt a következő nagy dobás.

Megjelent a Paramount+ streamingszolgáltatásra egy vadonatúj különkiadás South Park: Not Suitable for Children címmel, amely a felnőtt-tartalmakat szolgáltató OnlyFans platformot vette célba, de nem nehéz belelátni a dologba a Twitch meztelenkedésre vonatkozó szabályainak feldoldását, majd az abból való szinte teljes visszatáncolását sem. 

Hirdetés

A különkiadás leírása szerint miután kiderül, hogy a South Park Általános Iskola egyik tanárának van egy OnlyFans-oldala, Randy kénytelen közelebbről is megvizsgálni az online influenszerek világát és elmerülni annak sötét bugyraiban. A South Park: Not Suitable for Children egyelőre csak a tengerentúlon nézhető, nálunk valószínűleg a Comedy Central fogja műsorra tűzni, ahogyan az eddigeket is, valamint a SkyShowtime-on keresztül lesz nézhető online (ahogyan a Paramount+ más tartalmai is). Addig is, míg nálunk is elérhetővé válik nézzétek meg a különkiadás kedvcsinálóját: 

Jó hír a rajongóknak, hogy egydarabig biztosan nem fog befejeződni a South Park, ugyanis az MTV Entertainment Studios meghosszabbította a megállapodását Stone-nal és Parkerrel, ennek köszönhetően 2027-ig, vagyis várhatóan a 30. évadig folytatódni fog az animációs sorozat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)