Hirdetés

A She-Hulk főszereplője elárulta, hogy lesz-e 2. évad

|

Tatiana Maslany egy twitches játékshowban beszélt őszintén a folytatás lehetőségéről.

Hirdetés

A Marvel első sitcomját vagy imádták vagy utálták azok, akik látták, de a legtöbben bizalmat sem szavaztak neki, hiába volt hű az alapanyaghoz - persze ez utóbbi önmagában még semmire sem garancia. A She-Hulk, avagy magyarul Amazon: Ügyéd sorozat a Marvel Studios egyik legmegosztóbb tartalma lett, amely több szériával együtt nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az MCU-t eddig követő nézők a kiégés/túladagolás tüneteit mutassák, és ne kérjenek többet belőle. 

Nem véletlen tehát, hogy a Marvelek bukása és az MCU-s projektek átütemezése után sokan elhitték, amikor tavaly decemberben olyan hírek keringtek az interneten, hogy a Disney kaszálta a She-Hulk második évadát, noha a pletykákon kívül erre semmilyen hivatalos információ nem utalt. 

A She-Hulkot/Jennifer Walterst megformáló Tatiana Maslany szavai viszont erősen erre utalnak.

Hirdetés

A színésznő nemrég felbukkant NerdIncorrect twitches játékshowjában, a Codenames Live-ban, ahol a műsorvezető megérdeklődte tőle, hogy reménykedhetünk-e még a sorozat 2. évadában, amire olyan válasz érkezett, ami egyeseknek öröm, másoknak szomorúság: 

"Nem hiszem. Szerintem elszúrtuk a költségvetésünket, és a Disney azt mondta, hogy »nem, kösz!«."

Maslany nyilatkozata nem ér fel egy hivatalos megerősítéssel, de elég őszintének tűnik ahhoz, hogy igaz legyen. A folytatásról a Marvel és a Disney azóta sem beszélt, ugyanakkor Jessica Gao vezető író elmondta korábban, hogy neki lennének ötletei a további évadokhoz. A színésznő viszont megemlítette a legfőbb okot, amiért valószínűleg nem rendelik be a második szezont: a büdzsé.

A főszereplő egy két lábon járó speciális effekt, Hulkról nem is beszélve, ami a Variety jelentése szerint epizódonként akár 25 millió dollárjába is fájhatott a Disney-nek, a teljes költségvetés pedig felért egy blockbusterével, ami igazán magas ár egy olyan sorozatért, ami nem sok vizet zavart. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)