Hirdetés

A netflixes Úriemberek sorozat teljes előzetese nem finomkodik

|

Káromkodásokkal és keménykedésekkel teli széria készült Guy Ritchie filmje alapján.

Hirdetés

2019-ben mutatták be az Egyesült Államokban Guy Ritchie (Blöff, A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső) stílusos filmjét, az Úriembereket Charlie Hunnam, Matthew McConaughey és Colin Farrell szereplésével, amely pénzügyileg is sikeres lett (22 millió dollárból 115-öt termelt globálisan), a Netflix pedig meglátta benne a potenciált, és zöld utat adott egy sorozatnak, amely a film világát bővíti. 

A moziban megismert szereplők nem térnek vissza, a történet főszereplője ezúttal Eddie Horniman (A beavatott filmeken és a Fehér Lótuszban is látott Theo James), aki hatalmas vidéki birtokot örököl az édesapjától, csakhogy kiderül, hogy a helyhez egy komoly bűnbirodalom kötődik.

Hirdetés

Ez a biznisz pedig számos riválist is magával hoz, és természetesen Eddie nem tud kimaradni belőle, belerángatják őt is. A teljes trailer alapján azonban a férfi nem olyan arcnak tűnik, aki gyámoltalanul várja, hogy eltegyék láb alól. Az Úriemberek sorozat a láttotak alapján egyszerre lesz erőszakos és stílusos, megvan benne az angol elegancia és a véres leszámolás, válogatott szitkozódás is. 

Ráadásul felbukkannak benne olyan ismerős arcok is, mint Giancarlo Esposito (Breaking Bad, A Mandalóri), Kaya Scodelario (A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja, Az útvesztő-filmek), Ray Winstone (A tégla, Fekete Özvegy) és Vinnie Jones (Blöff, Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső).

Ha felkeltette az érdeklődéseteket, március 7-től már nézhetitek is a Netflixen a 8 részes évadot. Nem sokkal később, áprilisban pedig mozikba kerül Guy Ritchie új filmje, a The Ministry of Ungentlemanly Warfare is, többek között Henry Cavill és Alan Ritchson szereplésével.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)