Hirdetés

A Netflixre jön az Úriemberek sorozat Guy Ritchie-től, íme az első trailer

|

A főszerepben A beavattot filmek sztárját, Theo Jamest láthatjuk.

Hirdetés

A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, a Blöff, a Robert Downey Jr.-féle Sherlock Holmes filmek és Az U.N.C.L.E. embere közkedvelt rendezője, Guy Ritchie az utóbbi években eléggé megosztotta a rajongóit olyan filmekkel, mint az Arthur király: A kard legendája, az Aladdin vagy éppen a Fortune-hadművelet: A nagy átverés, de azért akadtak olyan munkái is, amiket kedvelt a közönség.

Ilyen volt az Egy igazán dühös ember Jason Stathammel vagy éppen az Úriemberek Matthew McConaughey-vel, Colin Farrellell és Charlie Hunnammel, amely mindösszesen 22 millió dollárból készült, és 115 milliót termelt világszerte, és streamingen is nagyot ment. Ennek hatására rendelt be egy sorozatot a film alapján a Netflix, amely már más szereplőkkel valósult meg. 

Hirdetés

Most megérkezett az ugyanúgy Úriemberek címet  viselő sorozat első kedvcsinálója, amely megmutatja a szereplőket és azt, hogy milyen bonyodalmakra számíthatunk. A film világában játszódó történet főszereplője Eddie Horniman (Theo James - A beavatott-filmek, A Fehér Lótusz), aki hatalmas vidéki birtokot örököl az édesapjától, ám kiderül, hogy a helyhez egy jelentős bűnbirodalom kötődik számos riválissal, és Eddie-t is belerángatják a játékba. 

Theo Jamesen kívül a szereplőgárdát erősíti többek között Giancarlo Esposito (Breaking Bad, A Mandalóri), Kaya Scodelario (A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja, Az útvesztő-filmek), Vinnie Jones (Blöff, Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső) és Ray Winstone is (A tégla, Fekete Özvegy), akik felbukkannak az első, magyar feliratos trailerben is: 

Az Úriemberek sorozat márciusban rajtol el a Netflixen. Ti nézni fogjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)