Hirdetés

A Meg 2 rendezője már a harmadik filmről beszél

|

A 2018-as óriáscápás kaland hamarosan megkapja a folytatását, de vajon ezzel véget is ér a történet?

Hirdetés

Amikor a Meg: Az őscápát bemutatták 2018-ban, minden blődsége ellenére meglepően nagy sikert aratott. Az első filmet még John Turtletaub rendezte, a folytatásra viszont, ami néhány hét múlva végre a mozikba is kerülhet, Ben Wheatley vette át tőle a stafétát. Ő most épp futja az ilyenkor szokásos marketing köröket, és interjút ad bárkinek, aki az orra alá tol egy mikrofont. Megteheti, hiszen az írókkal és a színészekkel ellentétben a rendezők nem sztrájkolnak.

Mivel a CGI megalodonokat nem fenyegeti a kihalás veszélye, óhatatlanul is szóba kerül az interjúk alkalmával a széria jövője, amivel kapcsolatban a rendező Wheatley meglehetősen optimista. Szerinte rengeteg mindent el lehetne még mesélni erről a világról.

Hirdetés

Total Film újságírói konkrétan a Meg 3-mal kapcsolatban kezdték faggatni, amire Wheatley óvatos válasszal reagált.

"Nem akarom addig fejtegetni a témát, amíg a Meg 2 még pörög a mozikban. Reméljük, hogy lesz harmadik felvonás. Bőven lenne még mesélni a világról. Egy sztorikban gazdag univerzumról beszélünk."

Hogy ez mennyire igaz, az majd kiderül, de mi egyelőre a második felvonás érkezését várjuk. A Meg 2 - Az árok 2023. augusztus 3-án kerül az itthoni mozikba. Ti tervezitek, hogy megnézitek majd?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)