Hirdetés

A Marvel-féle Mi lenne, ha...? mégis visszatér idén télen

|

Már sokan aggódtak, hogy csúszni fog az animációs széria új évada, de a Disney legutóbbi bejelentés elhessegette a félelmeket.

Hirdetés

A Marvel What if...?, avagy a hivatalos magyar címe szerint Mi lenne, ha...? animációs sorozata egy cuki kis spin-offnak tűnt, egészen addig, amíg a filmek és sorozatok el nem kezdtek úgyszintén a multiverzummal foglalkozni. Onnantól nyilvánvaló volt, hogy a széria sokkal fontosabb, mint hittük, így egyre többen kezdtek odafigyelni rá. A Marvel-rajongók el is kezdték várni a következő évadot, ami az eredeti tervek szerint idén jelenne meg a Disney+ felhozatalában.

Mivel az év vége egyre gyorsabban közelít, így sokan elkezdték feltételezni, hogy a Mi lenne, ha...? második szezonja átkerül majd 2024-re. Szerencsére azonban úgy fest, hogy egyáltalán nem ez a helyzet.

Hirdetés

A Disney legújabb közleménye szerint a feltételezések tévesek voltak: a második évad még idén megérkezik, és bár pontos dátumot nem kaptunk, valamikor decemberben számíthatunk rá.

Az alternatív univerzumok sorsát boncolgató animációs móka nem kifejezetten karácsonyi mese, de ettől még egy kellemes kaland lesz majd lepörgetni részeit az ünnepek alatt. Már csak azt reméljük, hogy az "idén" nem azt jelenti, hogy december 31-én töltik fel az egész évadot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)