Hirdetés

A Marvel megtalálta a Vízió-sorozat új rendezőjét, már a megjelenést is kihirdették

|

Eddig kérdéses volt Vízió sorsa, de úgy tűnik, hogy végre tényleg beindulhatnak a gyártási folyamatok.

Hirdetés

A Marvel első Disney+-os sorozata (amikor még azt hittük, hogy ez egy új aranykos kezdete lesz), a WandaVízió végén biztosnak tűnt, hogy Paul Bettany saját történetet kap viszonylag hamar, mivel a hányattatott sorsú hős felélesztése remek lehetőséget adott a folytatásra. Jac Schaeffer mesélhette volna el mindezt Vision Quest címen, aki viszont időközben átkerült az Agatha All Along rendezői székébe. Vízió története tehát vezető nélkül maradt, de a Disney most bejelentette a projekt új showrunnerjét: érkezik Terry Matalas, a Picard katasztrófájának megmentője. Ez pedig kifejezetten jó hír lehet a rajongóknak.

Hirdetés

A Star Trek: Picard első évadát a közönség nem fogadta jól, és most szépen fogalmaztunk, de amikor Terry Matalas belépett a képbe showrunnerként a második és harmadik felvonásban, akkor minden megváltozott. Úgy tűnik, hogy Matalas a Picard 3. évadával a Marvel stúdió vezetőjének, Kevin Feige-nek is felkeltette a figyelmét. Feige bevallottan hatalmas Star Trek-rajongó, és Matalasszal együtt jelent meg az Inglorious Treksperts februári epizódjában, hogy a Star Trek III: The Search for Spockról beszélgessenek. Ebben a podcastban Feige elismerően nyilatkozott Matalasról és a Picardon végzett munkájáról, így később nem volt annyira meglepő a Marvel bejelentése.

Variety jelentése szerint a Disney 2026-ban tervezi képernyőkre hozni a szériát, így lesz bőven ideje az alkotónak beindítania a melót. Ti mit szóltok a választáshoz?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)