Hirdetés

A galaxis őrzői: 3. rész kivágott befejezése az MCU kánonnal kapcsolatos kérdéseket vetett fel, a rendező válaszolt

|

James Gunn trilógiájának záróakkordja hamarosan elérhető lesz a Disney+-on, ennek apropóján pedig előkerültek a kivágott jelenetek.

Hirdetés

Minden filmnél vannak jelenetek, amiktől meg kell szabadulni az ütemezés, a sztori kohéziója vagy a játékidő hossza miatt, de ezek szerencsés esetben nem vesznek el semmi fontosat a sztori egészéből. A galaxis őrzői: 3. részben egy kicsit más a helyzet.

A hamarosan a Disney+-ra felkerülő produkció kivágott jelenetei között van egy fontos apróság, ami megváltoztatja a film végét, és ezzel megkérdőjelezi a kánon helyzetét. És hát a Pókember: A pókverzumon át óta tudjuk, hogy mennyire fontos is a szent kánon.

Hirdetés

A vágóasztalon maradt jelenetben látható, hogy az Evolúció Mestere nemcsak hogy túlélte a film végének eseményeit, de Mordály börtönbe is csukta őt az őrzők új otthonában. Itt felmerült hát a kérdés: hogy amennyiben a végleges verzióból kivágták ezt a jelenetet, akkor most él-e a főgonosz vagy sem.

James Gunn egy Threads posztban elmondta, hogy ő a kivágott befejezést kánonnak tekinti. Tehát az Evolúció Mestere túlélte az eseményeket, és jelenleg az őrzők fogságában van.

A rendező már nem dolgozik együtt a Marvellel, így az, hogy mit kezd ezzel a stúdió a továbbiakban rajtuk áll. A lényeg, hogy szerinte a mester életben van, és akár még elő is kerülhet a jövőben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)