Hirdetés

Kiderült, mikortól nézheted A galaxis őrzői: 3. részt a Disney+-on

|

Egyáltalán nem kell már sokáig várni arra, hogy a A galaxis őrzői: 3. rész beköltözzön a nappalidba.

Hirdetés

A Disney és a Marvel végre hivatalosan is bejelentette, hogy mikor érkezik meg a Disney+ streamingplatformra A galaxis őrzői: 3. rész, vagyis gyakorlatilag az az MCU-s mozi, ami az elmúlt időszakban sok más társával ellentétben végre tényleg kritikai és anyagi sikert is tudott aratni. 

Nem húzzák sokáig az időt, már a jövő hónap elején, egészen pontosan augusztus 2-án felpakolják a mozit a Disney+-ra, ez pedig a gyakorlatban azt jelenti, hogy picivel kevesebb mint három hónap után már nézhetjük is otthon a filmet.

Hirdetés

Azt a filmet, ami minden bizonnyal James Gunn utolsó marveles projektje volt, hiszen időközben már átigazolt a rivális DC-hez, hogy ott alapjaitól építse újra a teljes filmes univerzumot, immár DCU néven - nemrég be is jelentett pár új szuperhősös castingot.

Pedig Gunn tervezett azért mást is, Mordály és Groot első találkozását például egy kisfilmben akarta bemutatni. Ezt már valószínűleg sosem fogjuk látni, A galaxis őrzői: 3. rész viszont pár napon belül érkezik.

A galaxis őrzői: 3. részről készült kritikánkat itt olvashatjátok, alább pedig videós formában is meg tudjátok nézni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!



 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)