Hirdetés

A Disney elhalasztotta az élőszereplős Hófehérkét, de előtte még megmutatta a film első képét

|

Ennél is rosszabb sorsra jutott viszont a súlyos botrányba keveredett Jonathan Majors filmje.

Hirdetés

Bár a koronavírus-járvány megakasztotta a lendületét, az azt megelőző években a Disney bátran alapozhatott arra, hogy szinte mindegy, melyik klasszikus rajfilmjét dolgozza át élőszereplős produkcióra, garantáltan meglesz az egymilliárd dollár körüli, vagy akár azt meghaladó bevétel. Éppen ezért a Mulan és a Pinokkió kudarca, A kis hableány várakozáson aluli teljesítménye sem szegte kedvét a szórakoztatóipari óriásnak, amely tíz hivatalosan is megerősített adaptáción dolgozik, és még jó néhány továbbit fontolgat.

Ezek közül elsőként várhatóan a Hófehérke kerül majd a mozikba, amelyben Rachel Zegler játssza a főhősnőt, Gal Gadot lesz a gonosz királynő, míg a vadász szerepében Ansu Kabia bizonyíthat. A Mark Webb rendezte produkciónak nem túl jó a sajtója: sokan kritizálták a castingot Zegler kolumbiai származása miatt, de azért is, mert a törpéket nem igazi törpék alakítják. A legnagyobb visszhangot azonban a történeten ejtett módosítások és a főszereplő ennek farvizén elhangzott, megosztó nyilatkozatai keltették. Mindennek tükrében nem meglepő, hogy készül egy ellen-Hófehérke is azoknak a nézőknek, akik az 1937-es rajzfilmtől jóval kevésbé elütő feldolgozást keresnek.

Hirdetés

Ráadásul úgy alakult, hogy az utóbbi hamarabb kerülhet a közönség elé, mivel a Disney bejelentette, hogy a Hófehérke 2024. március 22-ére kitűzött premierjét 2025. március 21-ére halasztotta. Szintén későbbi időpontot keresett a stúdió a Pixar animációs filmje, az Elio számára, amely 2024. március 1-jéről 2025. június 13-ára csúszott. Egy harmadik, cím nélküli produkciót pedig 2024. február 14-e helyett 2025 április 5-én mutatnak be.

Az iménti átrendeződéssel párhuzamosan a Disney és a Pixar egy-egy alkotása kikerült a filmes naptárból. Ezek eredetileg 2025. március 21-én, illetve 2025. június 13-án debütáltak volna. De nem láthatják egyelőre a nézők a Magazine Dreams című drámát sem, amelyet a Disney alá tartozó Searchlight Pictures forgalmazna, és eredetileg december 8-án került volna sor a premierre. Jonathan Majors ebben egy feltörekvő testépítőt alakít, aki mindent hajlandó kockára tenni a hírnévért és sikerért, beleértve a saját egészségét is. A Sundance filmfesztiválon kiváló kiváló kritikákat kapott, de a Disney láthatóan nem akar kockáztatni, és inkább megvárná, hogy milyen ítélet születik Majors bántalmazási ügyében, amelynek első tárgyalási napját november 29-ére tűzték ki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)