Hirdetés

A Batgirl rendezőit azonnal elzárták az elkaszált film felvételeitől

|

Adil El Arbi és Bilall Fallah interjúban meséltek a Batgirl kukázása után történtekről.

Hirdetés

A hónap szomorú geek híre, hogy a Warner Bros. Discovery berkeiben zajló átszervezések miatt mégsem készülhet el a nagyrészt már leforgatott Batgirl-film, s jelen állás szerint későbbre sincs tervben, hogy bárhol is bemutassák.

A költségvetési okokkal magyarázott döntés természetesen a produkción dolgozó stábot érintette a legmélyebben, azon belül is a belga rendezőpárost, Adil El Arbit és Bilall Fallah-t, akik számára igazi szerelemprojekt volt a Batgirl. A direktor duó nemrég egy francia magazinnak adott interjút, amelyben részletesebben is beszámoltak az elkaszálás körülményeiről.

Hirdetés

A beszélgetés talán legérdekesebb pontján kiderül, hogy a rendezőket lényegében azonnal elzárták a film már leforgatott felvételeitől:

"Adil felhívott, és azt mondta: folytasd csak, vegyél fel mindent a mobiloddal! Én pedig felmentem a szerverre, de minden eltűnt."

- idézte fel a történteket Fallah, aki a hír hallatán törni-zúzni és sírni vágyott, de a közösségi médiából érkező támogatás, köztük az olyan nagy rendezőké, mint Edgar Wright és James Gunn valamelyest enyhített a helyzeten. A páros elmesélte, hogy a Warner képviselői azt mondták nekik, hogy nem a résztvevők és a főszereplő Leslie Grace tehetségével, és még csak nem is a film minőségével volt gondjuk, hanem egy "stratégiai változtatás" és a spórolás állt a döntés hátterében. Ez egybecseng azzal, amit a Warner a nyilvánosság felé kommunikált.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az interjúban az is szóba került, hogy valójában még rengeteg munka lett volna a filmen, teljesen hiányoztak ugyanis a különleges effektek, és egyes jelenetek leforgatása is hátra volt még. Arbi és Fallah ezért csak akkor lenne hajlandó befejezni a Batgirlt, ha minden eszközt megkapnának ahhoz, hogy valóban a saját víziójukat önthessék formába. Mindazonáltal még ezzel együtt is azt remélik, hogy egy nap megjelenhet a film, már csak a stáb miatt is, akiket egy kis családként jellemeztek.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)