Hirdetés

Warcraft film - poszteren a két legnagyobb mágus

|

Már csak hat hétre vagyunk a Warcraft film premierjétől, ennek köszönhetően pedig folyamatosan érkeznek a jobbnál jobb hangulatfokozó anyagok.

Hirdetés

Május 25-én kerül a magyar mozikba a Warcraft: A kezdetek, én pedig már el is kezdtem vágni a centit. Addig még biztosan kapunk majd egy trailert, de egyelőre be kell érnünk néhány poszterrel.

Páncélos lovagok és brutális orkok után ezúttal a film szofisztikáltabb, de nem kevésbé fontos szereplői kerültek reflektorfénybe. Nem is kérdéses, hogy Warcraft univerzum legerősebb varázslói fontos szerepet játszanak majd a filmben, hiszen Medivh és Gul'dan nyitották meg a Dark Portalt, amin keresztül a Horda Azerothra érkezett.

A Dark Portalt aztán Khadgarnak sikerült bezárni, de fontos szerepe volt a Burning Legion és az Iron Horde elleni harcban is. Mivel nem holmi bűvészekről van szó, remélhetőleg a filmben sem csak futólag találkozunk majd velük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)