Hirdetés

Twitteren keresi a Ubisoft azt az Assassin's Creed-rajongót, akinek játékát meg akarta enni egy emu

|

Nem mindennapi rajongói levelet osztott meg nemrég a Ubisoft.

Hirdetés

Tíz évvel ezelőtt, 2012. március 15-én egy finoman szólva is furcsa levelet kapott a Ubisoft. Egy "Edward S." nevű Assassin's Creed-rajongó írt nekik, levelében pedig elmesélte sanyarú történetét. Úgy esett ugyanis, hogy bár a korábbi részeket imádta, az Assassin's Creed Revelations kifejezetten rossz élményként maradt meg neki. No, de nem azért, mert esetleg nem tetszett volna neki a játék.

Hősünk a Revelations megvásárlása után kemény három hónapot várt, mire végre eljuthatott nagybátyja farmjára, ahol az Xboxát tartotta. A birtok azonban merőben más lett legutóbbi látogatása óta, cseppet sem mellékesen nagybátya vett például hat emut. Edward azonban elkövetett egy hatalmas hibát.

Hirdetés

Kinyitotta ugyanis az Assassin's Creed Revelations dobozát, a játék lemezét letette az ágyára, és (most jön a fatális tévedés) elment tölteni magának egy pohár vizet. Mire visszaért döbbent látta, hogy az egyik emu elkezdte megenni lemezt. Edward kemény küzdelem árán végül visszaszerezte a lemezt, de nem túl meglepő módon az már egyáltalán nem indult el, miután behelyezte a konzolba.

Mindez ráadásul a pórul járt rajongó születésnapján történt. Megpróbálta visszaváltani a lemezt egy GameStopban, de ott nyilván csak kinevették őt. Mind írja, összeszedhetné persze újra a pénzt a játékra, de mire meg tudná spórolni az árát már megjelenik az Assassin's Creed 3, ebben az esetben pedig nyilván az új részt fogja megvenni. 

Levelét mindössze egyetlen kérdéssel zárta Edward: tényleg annyira jó a Revelations?

Kicsit megkésett ugyan a válasszal a Ubisoft, de most mindent megtesznek azért, hogy felkutassák a levél íróját a Twitter segítségével, adnának ugyanis neki pár ajándék játékot.

Mondanunk sem kell, bármilyen kicsi is lehet az esély rá: ha esetleg valami véletlen folytán ismernétek az illetőt, vagy lenne hozzá bármiféle kontaktotok, ne tartsátok magatokban!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)