Hirdetés

The Witcher sorozat - hét évadra terveznek a készítők

|

Az előzetes után újabb információkat tudtunk meg a közelgő The Witcher szériáról.

Hirdetés

A napokban megjelent fő előzetes után újabb részletek derültek ki a Netflix élőszereplős The Witcher adaptációjáról. A december 20-án induló sorozatról a showrunner, Lauren Hissrich beszélt egy friss interjú során.

Hirdetés

Hissrich az SFX magazinnak adott interjújában beszélt a The Witcher széria tervezett jövőjéről, ami jelen pillanatban hét lehetséges évadot ígér a rajongóknak. A showrunner elmondta, hogy a második évaddal már gyakorlatban is terveznek, viszont a Netflix egyelőre még nem erősítette meg, hogy további szezonokat is szeretne a sorozatból. Persze, mivel még az első sem elérhető a nagyérdemű számára, így ez nem is annyira meglepő.

Hissrich elmondta, jelenleg arra fókuszálnak, hogy hogyan tudnak egy olyan történetnek megágyazni, ami hosszú évekre is képes lesz berántani a nézőket. Szerinte a legrosszabb, amit tehetnek, hogy minden energiájukat az első évadba fektetik, anélkül, hogy a karakterek hosszútávú fejlődését is szem előtt tartanák eközben. A showrunner egy sejtelmes félmondatban megjegyezte, nem tudja garantálni, hogy minden szereplő élve kerül ki az első szezon történéseiből.

Ti örülnétek, ha akár a Trónok harca példájára egy hosszútávó fantasy történet válna a Netflix sorozatából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)