Hirdetés

Syberia 3 - Benoit Sokal bontja ki a csodálatos gyűjtői kiadást

|

A sorozat atyja szakított egy kis időt arra, hogy videóban mutassa meg, mi került a Syberia 3 gyűjtői kiadás dobozába.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy egy kis költségvetésű játékról van szó, a Microïds egy olyan gyűjtőit állított össze, amilyet általában AAA játékokhoz szoktak kínálni. 

A Syberia 3 Collector's Editionben van egy 18cm-es Kate Walker szobor, két print, egy 20 oldalas képregény, egy művészi album, egy poszter, a betétdalok letöltéséhez szükséges kód, illetve a PS4-es, az Xbox One-os változat, vagy az első két részt is tartalmazó PC-s kiadás. Mindez egy nagyon szép dobozba lett belegyömöszölve, és ha minden igaz, Európa-szerte kapható lesz április 20-ától. Nem tudjuk, van-e magyar forgalmazó, és a legnagyobb videojátékboltoknál sem látjuk egyelőre a kínálatban, de reménykedünk. Ha mást nem, megnézhetjük videón, az majdnem olyan jó. Íme:

Mi nagyon szeretnénk Kate-et feltenni a polcra, de a szobor is elég lenne. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)