Hirdetés

Super Mario animációs filmet készítenek a Minyonok alkotói

|

A Gru, A kis kedvencek titkos élete és a Minyonok animációs filmek mögött álló stúdió a Nintendóval együttműködve készíti el Super Mario rajzolt kalandjait.

Hirdetés

Miután a Detective Pikachu már sínen van és éppen forgatják, a Nintendo egy másik híres franchise kapcsán is partnerséget kötött: ezúttal kedvenc bajszos vízvezetékszerelőnk válik animációs karakterré. 

Hirdetés

Az Illumination Entertainment olyan portfóliót tudhat magáénak, amiben benne van a Gru trilógia, a Minyonok, A kis kedvencek titkos élete és az Énekelj! is, vagyis egytől-egyig kasszarobbantó mesékről van szó. Az egyik következő nagy dobásuk pedig a Super Mario animációs film lesz, a Nintendo a Twitterjén már be is jelentette a gyümölcsözőnek ígérkező együttműködést. 

Ahogy a fenti üzenetben is olvasható, a Super Mario animációs filmet producerként támogatja a széria atyja, Shigeru Miyamoto és a Minyonok készítője, Chris Meledandri is. Akármilyen is legyen majd a végeredmény, az 1993-as élőszereplős feldolgozásnál csakis jobbat hozhatnak össze. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)