Hirdetés

Zseniális a rajongói Splinter Cell rövidfilm

|

Ez még nem a hivatalos mozifilm, de legalább olyan minőségi alkotás született, mintha egy hollywoodi stúdió alkotásáról lenne szó. Csak persze jóval rövidebb.

Hirdetés

Bár azt már tudjuk, hogy a hivatalos Splinter Cell mozi is készül, sőt egész jó irányba halad, a premier még jócskán várat magára. Még szerencse, hogy addig is elkészült a nyáron beharangozott rajongói film. A nagyjából hétperces alkotás tömören válaszolja meg az önmaga által feltett kérdést: ki valójában Sam Fisher?

A texasi Atomic Productions egyébként kiváló munkát végzett: a lopakodós és az akciójelenetek megvilágítása fenomenális, olyannyira, hogy amikor erre van szükség, a néző is sötétben tapogatózó AI-ellenfélnek érzi magát, és a párbeszédek szövege is elsőosztályú.

Akármennyire nem tudom a Team America óta komolyan venni a hosszú évek felkészülését összetömörítő montázsokat, - a lassított felvétel még talán súlyosbítja is a helyzetet - Fisher karaktere keményebb a videóban, mint egy Dark Souls speedrun. Az éjjellátó három zöld fénypontja pedig ugyanolyan széles mosolyt rajzolt az arcomra, mint amikor először bújtam a lopakodás mesterének bőrébe.

Nektek hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)