Hirdetés

Rise of the Tomb Raider - a Crystal Dynamics támogatásával készült rajongói film

|

Két nap alatt, 1500 dollárból készült el az a 4K-ban is megnézhető rajongói film, amit a Fury Fingers csapata hozott össze, és még a Crystal Dynamics figyelmét is felkeltette.

Hirdetés

Az ausztrál Fury Fingers srácai többször készítettek már videojátékos paródiákat, többek között a The Last of Us és a Metal Gear Solid alapján is.

Most a Rise of the Tomb Raider ihlette meg őket. Felkérték ShiveeeJamet, egy Ausztráliában ismert cosplayert, majd két nap alatt, kb. 432 ezer forintból elkészítették a Boom Raider című, kb. hat perces kisfilmet. Ez azt az egyébként nagyon életszerű, általunk is jól ismert élethelyzetet mutatja be, amikor Lara hiába próbálja utolsó nyílvesszőjével becélozni a gyanúsan vörös hordót, valaki mindig elállja az útját. Hoz egy bátor döntést, amiből végül természetesen jól jön ki. 

A Rise of the Tomb Raider PC-s változata január 29-én jelenik meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)