Hirdetés

Új zsarolóvírus jelent meg, ami csak akkor adja vissza fájljainkat, ha játszunk egy kis PUBG-t

|

Akkor sincs nagy baj, ha megfertőződik gépünk a vírussal, hiszen egy-két meccsel könnyedén elháríthatjuk a problémát.

Hirdetés

Komoly fejfájást tudnak okozni a felhasználóknak azok a ransomware-ek, vagyis magyarul zsarolóvírusok, amelyektől csak akkor szerezhetjük vissza adatainkat, ha mélyen a zsebünkbe nyúlunk. Viszont most már van olyan program is, ami csak egy kis játékot vár el fájljainkért cserébe.

Hirdetés

Nemrég került elő a PUBG Ransomware nevű vírus, aminek ha sikerül megfertőznie gépünket, akkor zárolja fájljainkat. Azonban pánikra semmi ok, ugyanis egy vasat sem kell fizetnünk azért, hogy visszaszerezzük adatainkat, mert a program készítője mindössze annyit kér tőlünk, hogy játsszunk egy órácskát a PUBG-vel.

Ráadásul a ransomware még egy kódot is felkínál, amivel azonnal visszakaphatjuk cuccainkat, ha épp nincs kedvünk játszani, tehát tényleg ártalmatlannak tűnik a dolog.

Ti találkoztatok már valamilyen komolyabb zsarolóvírussal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)