Hirdetés

Jött egy mod, amiben az Overwatch találkozik a Doommal

|

A különleges alkotás bemutatja, hogy nagyjából milyen lett volna a Blizzard lövöldéje, ha a '90-es évek elején jelenik meg.

Hirdetés

Ugyan mindkettő FPS, de rengeteg dologban különbözik egymástól a Doom és a népszerű online lövölde, az Overwatch. Most azonban egy elszánt rajongónak köszönhetően találkozott a két játék, a végeredmény pedig egészen őrületes lett.

Hirdetés

Egy MyNameIs nevű modder készítette el a szimplán OverDOOM-ra keresztelt alkotást, ami átemeli a Blizzard játékából ismert fegyvereket az id Software klasszikusába. A hősök fegyverei egészen jól néznek ki pixeles grafikával is, és D.Va robotját is ügyesen oldotta meg a modder.

Az OverDOOM-ot innen tudjátok letölteni, a futtatásához pedig szükségetek lesz a GZDoomra, amit itt tudtok beszerezni.

Nektek hogy tetszik a két játék egyvelege?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)