Hirdetés

Ők lesznek majd a Halo sorozat Spartanjai

|

Bár a legtöbben Master Chiefre kíváncsiak, azért ezt a három harcost sem szabad elfelejteni.

Hirdetés

Eredetileg a Showtime-ra került volna a Steven Spielberg produceri felügyeletével készült Halo sorozat, ám változtak a tervek, és végül a Paramount+ névre keresztelt streamingszolgáltatás egyik húzócíme lesz.

Már nem kell sokat várnunk rá, hogy megnézhessük, hogyan sikerült a részben Magyarországon forgatott adaptáció, amelyben annyira bíznak az illetékesek, hogy már a második évadját is berendelték.

Fontos adalék, hogy a sorozat történései nem a videojátékok idővonalán, hanem az úgynevezett "Silver Timeline"-on kaptak helyet, tehát a készítők szabadabban nyúlhattak az alapanyaghoz és állhattak neki a sztorimesélésnek. 

Hirdetés

Bár a szériát egyértelműen a Halo játékok ikonikus karaktere, Master Chief miatt várják sokan (Pablo Schreiber alakításában), ám hősünk nem egyedül lesz. Csapattársai az alábbi karakterplakátokkal mutatkoztak be: üdvözöljétek Riz-028-at, Vannak-134-et és Kai-125-öt, akiket már láthattunk felbukkanni a korábban kiadott teljes trailerben, most viszont közelebbről is megszemlélhetjük őket.

Riz-028-at az a Natasha Culzac kelti életre, akit a nézők láthattak a 2019-es Karácsonyi ének minisorozatban, a Vajákban és a Cursed: Átkozottban is. Vannak-134-et Bentley Kalu formálja meg, őt számos blockbusterben láthattuk statisztaként, de számunkra érdekesebb, hogy olyan videojátékokban szinkronizált, mint az Evil Genius 2: World Domination, a Zombie Army 4: Dead War és a Pillars of Eternity II: Deadfire.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hasonló kaliberű színész a Kai-125 mögött álló Kate Kennedy is, akit többek között a LEGO Marvel Super Heroes 2, a Mass Effect: Andromeda és az Assassin's Creed Valhalla játékokban is hallhattunk már. 

A Halo sorozat március 24-én debütál a Paramount+-on, ami remélhetőleg hamarosan hozzánk is el fog jutni egy új streamingplatform, a SkyShowtime részeként

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)