Hirdetés

No Man's Sky - valaki Sean Murray arcképét építette meg egy bolygón

|

Több tízezer játékos hálás a Hello Gamesnek azért, hogy nem hagyta magára a játékot. Néhányan jobban, mint mások.

Hirdetés

Nagyon sikeres a No Man's Sky NEXT frissítése, a játékkal a megjelenés óta nem játszottak ilyen sokan, a visszajelzések pedig főleg pozitívak a Hello Games fejlesztéseivel kapcsolatban. Egy lelkes rajongó pedig annyira élvezi a játékot, hogy egy Sean Murray arcképet épített egy bolygón.

Hirdetés

A Hello Games vezetője igencsak megosztó figura, de az internet egyes szegleteiben rajonganak érte. Roland Oberheim, aki a NEXT frissítést követően egy 37x50-es méretű Murray-arcképet épített. Az alkotás még az űrből is jól látható, és természetesen nem egy karikatúrával van dolgunk, hanem egy egészen élethűre sikerült portrét csodálhatunk meg. Az alábbi képeken felülről és a földről is láthatjátok a művet.

A modern technológiának hála akár ti is rábukkanhattok a Sean Murray-bolygóra. Keresnetek kell egy aktív portált, és a következő jeleket bepötyögni:

Az alkotás természetesen maga Murray figyelmét sem kerülte el.

Nektek eddig bejön a No Man's Sky NEXT?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)