Hirdetés

Napi büntetés: a Bowsernek öltözött Jack Black golyói miatt kellett cenzúrázni egy tévéműsort

|

A Super Mario Bros.: A film szinkronszínésze bolondot csinált magából a The Kelly Clarkson Showban.

Hirdetés

2023 egyik legjobban várt videojátékos gyökerű produkciója az Illumination (Gru, A kis kedvencek titkos élete, Énekelj!) műhelyéből érkező Super Mario Bros.: A film Aaron Horvath és Michael Jelenic rendezésében. Ahogy közeledik az április 6-ra tervezett bemutató, úgy szaporodnak a persze a potenciális nézők figyelmét felkelteni hivatott médiamegjelenések is.

A film stábja a minap az NBC The Kelly Clarkson Show című műsorában vendégeskedett, a színészek között persze ott volt a Bowsert szinkronizáló Jack Black is, akit "becsaptak" a társai: azt állították, hogy mindenki jelmezben lesz, így ő beöltözve érkezett, míg Chris Pratt (Mario), Charlie Day (Luigi) és Keegan-Michael Key (Toad) lezser utcai szerelésben.

Hirdetés

Megpróbálhatunk úgy tenni, mintha elhinnénk, hogy tényleg átverésről van szó, ám az tény, hogy testhezálló szerelést választott a színész, aminek eredményeképp jól ki lehetett venni a koronaékszereket. Ahogy azonban várni lehetett az NBC közbelépett, és eltakarta a kínos részeket, amikre Black még rá is játszott lábemelésekkel és erőteljes csípőmozgásokkal. A kedvenc részünk 0:40 körül látható, amikor az operatőrnek leesik a tantusz, és finom korrekciókkal a színész arca köré pozicionálja a képet. Hibátlan megoldás.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)