Hirdetés

Invincible AAA játék készülhet, de a te segítségedre is szükség lehet hozzá

|

A Skybound nagyon érdekes tervezettel állt elő a Legyőzhetetlen játékváltozatához, de a megvalósításához több pénzre lesz szüksége.

Hirdetés

Ahogy az Invincible képregény és animációs sorozat egyre népszerűbbé válik, úgy jönnek a különböző spin-off projektek meglovagolva a hirtelen népszerűséget. Mobiljátékot és egy vizuális regényt is kaptunk már, de nagy AAA megjelenést még nem láttunk a franchise-ból. Ezen szeretne változtatni a Skybound Entertainment.

A stúdió kihirdette, hogy készülnek egy nagy költségvetésű játékadaptációval, de annak összeállításához anyagi segítségre lesz szükségük. Korábban már összeszedtek 18 millió dollárt ehhez, de most egy újabb, maximum 5 milliós tőkebevonásra gondoltak, hogy minden rendben mehessen.

Magát a játékot egy Epic Games, Activision, Electronic Arts és más stúdiókból összehúzott csapat fejleszti, akik hosszú távra terveznek az Invincible kalanddal.

Hirdetés

A műfajt nem jelentették be, de ígértek kompetitív és többszereplős módokat, valamint folyamatosan érkező kiegészítőket. A leírás alapján nem csak egymást fogjuk összeverni, hanem új sztorikat is végig fogunk majd játszani, tehát a live service modell így akár érdekes is lehet.

A támogatói kampány április végéig pörög még. Az eredetileg 50 000 dolláros bevételre tervezett alapcélt már bőven sikerült túlteljesíteni: a cikk írásának pillanatában a projekt 449 750 dollárt szedett össze. A maximumnak kitűzött 5 milliós extrától még messze vagyunk, de a kezdeti lelkesedés láttán nem kizárt, hogy még ez is összejöhet.

Mit gondoltok? Milyen Legyőzhetetlen játékot nyomnátok szívesen?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)