Hirdetés

Már készül az Invincible 3. szezonja, nem is kell rá sokat várnunk

|

Miközben a második évad befejezésére készülünk, a stáb már keményen melózik a folytatáson.

Hirdetés

Az Invincible hatalmas siker volt az Amazon számára. Robert Kirkman vérgőzös képregényét rizikós vállalás volt adaptálni, de a kockázatos meló sikeresnek bizonyult, és hamarosan a második évad második felét is végigpörgethetjük majd.

Amíg mi az új epizódokat faljuk, addig a stáb a folytatásra készül. Steven Yeun, Mark Grayson hangja szerint jóval kevesebbet kell majd várnunk a harmadik szezonra, mint amennyit a másodikra kellett.

Yeun a Collider újságírójának nyilatkozott a gyártás helyzetéről:

"Ez a nagy szünet számunkra nagyon nem vált be. Keményen melózunk, hogy letudjuk az elmaradásokat."

Yeun leginkább arra célzott, hogy az első és második szezon közti két év túl hosszú várakozásnak bizonyult, a nézők majd' meg is feledkeztek az Invincible-ről mire a folytatás befutott. A harmadik szezonnal nem ez lesz a helyzet.

Hirdetés

Mi egyelőre nem tudhatjuk, hogy mikor is folytatódik majd Mark csodálatos kalandja, de azt igen, hogy a második szezon második fele március 14-én landol a Prime Video szolgáltatás felhozatalában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)