Hirdetés

Gwent - ez a kísérőzene meghozza a kedvet

|

A Miracle of Sound olyan pörgős dalt rittyentett a The Witcher-széria mellékszálának számító Gwent kártyajátékhoz, hogy meghozta a kedvünket pár újabb körhöz.

Hirdetés

Nem titok, hogy szívesen követjük a Miracle of Sound YouTube csatornáját, hiszen általában minden nagyobb videojátékhoz (és alkalomadtán filmhez, sorozathoz is) kapunk tőle egy fantáziadús feldolgozást. Legutóbb például a The Witcher 3 egykori fejlesztőinek újdonságához, a Seven: The Days Long Gone-hoz komponált dallamokat. 

Ezúttal a Gwent: The Witcher Card Gamer volt a soros, az "Another round of Gwent" tökéletesen elkapja a CD Projekt RED közkedvelt szériájának jellegzetes stílusát és megbolondítja a launch trailerben látott rajzolt, animált jelenetekkel, valamint a fülünkbe mászó, pikk-pakk megjegyezhető dalszöveggel. Kattanjatok rá ti is és játsszatok még néhány kör Gwentet: 

Nektek hogy tetszik? Nyüstölitek a Gwent nyílt bétáját már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)