Hirdetés

Egy zászló miatt ömlenek a negatív értékelések a Life is Strange: True Colorsre

|

Sikerült a fejlesztőknek felbőszíteniük Kínát.

Hirdetés

Bár erősen korlátozott, hogy a kínai játékosok mivel és meddig játszhatnak, a Steam alapvetően ott is elérhető (sőt, Kína a platform második legnépszerűbb piaca), és a Life is Strange: True Colors sem akadt fel a cenzorokon. Általánosságban jó a megítélése, sőt, a Valve platformján érkezett értékelések alapján a Nagyon pozitív kategóriába került, viszont megjelent jó néhány kínai játékos, akik nem a játék minősége, hanem egyetlen zászló miatt küldik a negatív értékeléseket.

Haven Springs városában van egy bolt, a Treasures of Tibet, melynek bejárata felett a tibeti zászló lóg. Annyi ezzel a gond, hogy az Tibet függetlenségének jelképe, amit Kína nem ismer el, így tiltott jelképnek számít az országban.

Hirdetés

Erre próbálják kínai játékosok felhívni a Square Enix figyelmét. Van, aki hozzátette, hogy Tajvan, Hongkong, Makaó és Tibet úgyszintén Kína része az ősidők óta, és hülye, aki másképp gondolja.

Mindenesetre a játék maga tényleg jó lett, a külföldi értékelések szinte kivétel nélkül dícsérték. Mi is igyekszünk nektek mihamarabb beszámolni az élményeinkről.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)