Hirdetés

Szavazz a legmenőbb egyedi gépházakra!

|

Ha szerettek nézegetni egyedi festésű PC-ket, vagy éppen segítenétek egy művésznek, hogy jutalmat kapjon munkájáért, akkor most itt a lehetőség. Érdemes megnézni ezeket a munkákat, csodálatosak!

Hirdetés

Márciusban már beszámoltunk a Caseking házfestő versenyéről, amely iránt hatalmas volt az érdeklődés. A legjobbak megkapták a lehetőséget, hogy az általuk készített dizájnt egy Xigmatek Asgard gépházra is felfessék, felragasszák, vagy egyéb, speciális technikával készítsék el.

A legjobb gépeket nemrég a Barcraft 2-ben állították ki, ahol egy Hearthstone versennyel egybekötött bemutató keretében lehetett élőben is megnézni a pályamunkákat.

A 15 legjobb alkotás továbbra is versenyben van, a legtöbb szavazatot gyűjtő ház tulajdonosa pedig egy DXRacer gamer székkel lesz gazdagabb a Caseking Kellytech Kft. jóvoltából.

Mostantól rajtatok a sor, hogy eldöntsétek, melyik gépház lett a legjobb. Szavazataitokat leadhatjátok ebben az albumban egy jól elhelyezett lájkkal, vagy a Barcraft 2-ben személyesen, illetve a Corvin moziban a Warcraft film bemutatójakor.

A helyszínen leadott szavazatok ráadásul  5 pontot érnek, így ha támogatni akarjátok valamelyik barátotokat, érdemes kimozdulni otthonról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)