Hirdetés

Nyerj gamer széket a számítógépház festő versenyen

|

Ha úgy érzed, hogy te tudnád megtervezni a legmenőbb festésű számítógépházat, akkor ezt a versenyt neked találták ki!

Hirdetés

Sok különleges gépházat mutattunk már nektek itt a GSO-n is, de most rajtatok a sor, hogy megalkossátok a legjobb számítógépház festést. Ha te találod ki a legjobb grafikát, akkor ráadásul egy értékes nyereményt is bezsebelhetsz.

A Caseking Kellytech Kft és a Barcraft esport bár egy közös versenyt hirdetett. Az első körben álmaitok számítógépházának látványtervét kell elkészítenetek. A technika szabadon választható, ha ti a festés helyett inkább matricákban vagy airbrush megoldásban gondolkoztok, az sem jelent gondot. Ha már kitaláltátok, milyen látványos képet festenétek rá a gépházra, az elkészített grafikát ebben a Facebook galériában gyűjtik össze a szervezők.

Azok, akik képei a legtöbb like-ot szerezték meg, illetve akiket a zsűri külön meghív, megkapják a lehetőséget arra, hogy egy Xigmatek Asgard házon a valóságban is elkészíthessék a tervüket. Az így elkészült pályaműveket a Barcraftban ki is állítják, valamint természetesen az interneten is megtekinthetőek lesznek. Mindkét helyen lesz mód a szavazatok leadására, a végső győztes pedig egy DX Racer Call of Duty special edition gamer székkel lesz gazdagabb.

A grafikák elküldésének határideje 2016. április 8., de nem árt sietni, hiszen minél hamarabb elkülditek a grafikátokat, annál több idő marad arra, hogy a kép tetemes mennyiségű like-ot tudjon összeszedni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)