Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - akár egy óra alatt is végigdarálható

|

Várható volt, hogy a Nintendo új címével is tesznek egy próbát a speedrunnerek, most pedig valaki kicsivel több mint egy óra alatt végzett is Link legújabb kalandjával.

Hirdetés

Számos tennivaló akad a legújabb Zelda játékban, igazi mesebeli nyílt világ várja a játékosokat, de a speedrunnereknek nincs idejük a bámészkodásra, az óra ketyeg, a rekordot pedig meg kell dönteni.

A Venick409 nevű youtuber magasra tette a lécet, ugyanis mindössze egy óra és öt perc kellett neki ahhoz, hogy átküzdje magát a Breath of the Wild sztoriján. Természetesen az egészet felvette videóra, így mi is láthatjuk, hogy nézett ki ez a gyakorlatban.

Értelemszerűen spoileres anyag következik, így csak akkor kattintsatok, ha már ti is végeztetek a játékkal, vagy nem bánjátok, ha lelövik a poénokat.

Szép teljesítmény, de nem lepődnénk meg nagyon, ha valaki még ennél is rövidebb időn belül végig tudná játszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)