Hirdetés

Animációs sorozat vezeti fel a World of Warcraft: Shadowlands történetét

|

Egyre közelebb kerülünk a kiegészítő megjelenéséhez, a Blizzard így kezdi bepörgetni a marketinggépezetet.

Hirdetés

A Mists of Pandaria óta minden WoW kiegészítőt gyönyörűen meganimált kis videók vezetik fel, ez pedig a Shadowlands esetében sem lesz másképp. Az Afterlives névre keresztelt széria négy része a World of Warcraft kiegészítőjének négy új frakciójára koncentrál. A kisfilmek nem csak bemutatják a Covenantok főbb alakjait, de az is kiderül majd belőlük, hogy mi történt Azeroth bukott gonosztevőivel és hősi halált halt vezetőivel.

Hirdetés

Már a sorozatot bejelentő teaserben ismerős figurák bukkantak fel, de nem akarjuk ellőni a meglepetést, nézzétek meg magatok:

A Shadowlands a Blizzard fantasy univerzumának túlvilágából mutat egy kis darabkát, ahol négy frakció, vagyis négy Covenant biztosítja az oda került lelkek nyugalmát vagy bűnhődését. A kiegészítő történetének ők lesznek a főbb szereplői, így érdemes lesz barátságot kötni velük.

Az Afterlives sorozat első epizódja a gamescom 2020 nyitóestéjén, most csütörtökön kerül majd bemutatásra, este 8 óra tájékában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)