Hirdetés

A The Last of Us 2. évadának stábfotóján felbukkan egy-két új arc

|

Az újonnan csatlakozók közül ketten is pózolnak Bella Ramsey-vel és a többiekkel.

Hirdetés

Miután Nick Offerman sikeresen felkorbácsolta a kedélyeket egy Frank és Bill spin-off-fal való viccelődéssel, a The Last of Us sorozat egyik atyja, Craig Mazin pedig tisztázta a helyzetet, koncentrálhatunk a második évadra. Mazin nemrég erősítette meg, hogy a forgatás február elején indul, és annak ellenére, hogy az egyik főszereplő, a Joelt megformáló Pedro Pascal felkötött kézzel jelent meg több helyen is a közelmúltban, ez nem fogja befolyásolni a munkálatokat.

A következő szezon nemcsak amiatt lesz érdekes, hogy mennyire fogják hűen követni a The Last of Us Part II eseményeit, hanem azért is, mert több új karakter is bejön a képbe. A legtöbben arra voltak kíváncsiak, hogy a folytatás kulcsfiguráját, Abby-t ki játssza, a szerepre kijelölt Kaitlyn Dever pedig nem aratott osztatlan sikert - sokan őt inkább Ellie-ként szerették volna látni Bella Ramsey helyett. 

Hirdetés

Dever sajnos nem szerepel azon a fotón, amit egy Zarak nevű vancouveri étterem osztott meg, miután a stáb egy része betért hozzájuk. Látható rajta a showrunner, Craig Mazin és a vezető producer, Jacqueline Lesko, valamint a főszereplő, Bella Ramsey mellett két új arc is. Az egyikük a Dina bőrébe bújó Isabela Merced (Instant család, Dóra és az elveszett Aranyváros), a másik pedig a Jesse-t megformáló Young Mazino (Balhé). Alább mosolyognak, nézzétek csak: 

Az alkotók és színészek persze nem kirándulni vannak Kanadában: itt forgatják majd február 12-től a második évadot, és a tervek szerint szeptemberig végeznek vele. A premierre sajnos 2025-nél előbb nem számíthatunk, de legalább készül, ez biztató kezdet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)