Hirdetés

Újabb fontos szerep talált gazdára a The Last of Us 2. évadában

|

Tegnap az derült ki, ki fogja Abbyt alakítani, ma újabb híreket kaptunk a casting kapcsán.

Hirdetés

Szépen lassan kezd összeállni, hogy milyen új színészeket fogunk majd látni a méltán sikeres, HBO-féle The Last of Us tévésorozat második évadában. Tegnap kiderült a legfontosabb kérdés, vagyis az, hogy ki fogja alakítani a folytatásban Abbyt, ma pedig egy másik fontos karakter színészét erősítették meg.

Kiderült ugyanis, hogy Young Mazino játszhatja majd el a The Last of Us folytatásában Jesse-t - őt ugyebár a The Last of Us Part II videojátékban ismerhettük meg anno.

Hirdetés

Jesse igencsak fontos szereplője a második játék történetének, így teljesen bizonyos, hogy nagy hangsúlyt fog kapni a tévésorozat második etapjában is. A részleteket azok nyilván tudják, akik játszottak már a Naughty Dog remek játékával, a többiek számára pedig értelemszerűen még csak véletlenül sem szeretnénk spoilerezni, szóval legyen elég Jesse-ről itt és most ennyi.

Young Mazino korábban olyan sorozatokban tűnt fel, mint a Balhé, a Gyilkos lelkek vagy a Zsaruvér, illetve olyan filmekben, mint a Drama High, Trinity's Triump, vagy a Good Boy. 

A The Last of Us 2. évada valamikor 2025-ben fog megérkezni, a premier pontos dátuma egyelőre még nem ismert.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)