Hirdetés

A Minecraftban született meg a legújabb DOOM-játék

|

Egy lelkes rajongó és két év munkája kellett a projekthez.

Hirdetés

Ha a Minecraftról van szó, egyszerűen nem létezik az a szófordulat, hogy "nem láttuk jönni", hiszen a kockavilágban szinte bármit meg- és újra lehet alkotni: nemrég például a Genshin Impact fővárosát dobták össze egy laza 400 órás építkezéssel, előtte pedig a Halo ikonikus gyűrűje került sorra, ráadásul forgó kivitelben.

Most itt egy újabb fantasztikus rajongói alkotás a DOOM: Demons of the Nether képében, ám ez nem egy 100%-os rekreáció, hanem egy nagyrészt teljesen új Doom-játék, kimondottan a 2016-os Doom és a Doom: Eternal nyomán.

Hirdetés

A rendhagyó spin-off egyetlen ember, Sibogy munkája, aki két éven át dolgozott rajta. A négy pályán át (Mars, UAC Facility, The Foundry, The Nether) tartó single player hentelés a rajongói tartalmakat összefogó Kaland (Adventure) módhoz készült, tehát nem szükséges hozzá semmiféle mod, csak le kell tölteni a Planet Minecraftról, majd követni az itt található (fényképes!) telepítési instrukciókat.

Ha átestünk a folyamaton, máris belevethetjük magunkat a kalandba, ahol nem csak a Doom fegyverei  (igen, BFG is van) köszönnek vissza, de az olyan legendás ellenfelek minecraftos reinkarnációit is megkapjuk, mint a Cacodemon és a Revenant. A repertoár továbbá bossfightokat és átvezető filmeket is ígér, szóval nem érheti panasz az ingyenes csomagot.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Az első videós végigjátszások alapján fél óra körül lehet a játékidő, de már akad egy 6 perc alatti speedrun is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)