Hirdetés

A Fallout sorozat rendezője szerint esélye sincs a rajongók elvárásaival szemben

|

Jonathan Nolan mondatait sikerült kitekernie a közösségi médiának, és most mérges rajongók tömegei köpködik munkáját (ami még meg sem jelent).

Hirdetés

Az érkező Fallout sorozat rendezője és producere, Jonathan Nolan adott nemrég egy nyilatkozatot a T3 magazinnak. Az interjúban arról beszélt, hogy egy adott mű rajongóira koncentrálni az alkotói folyamatok során csak felesleges erőlködés. Szerinte egyszerűen lehetetlen megfelelni az elvárásoknak, és az a legjobb megoldás, ha a saját értékeidre figyelsz oda az adapcálás közben. A reakció pedig ezekre a kijelentésekre ahogy sejteni lehetett mérhetetlen sárdobálás lett.

Nolan mondókája persze többet is tartalmazott annál, mint ami egy tweetbe belefér. Így fogalmazott: 

"Amikor ennek nekiugrasz, akkor azt kell megcsinálnod, amit te akarsz megcsinálni, és bíznod kell abban, hogy a játék rajongójaként rátalálsz azokra az elemekre, amik valóban fontosak."

Hirdetés

A rendező hozzátette, hogy majd' egy évet veszített el életéből a Fallout 3 miatt, ami majdnem zátonyra futtatta egész karrierjét.

"Egy nagyon ritka és hihetetlen dolog ez... lehetőséget kapni arra, hogy megfogj valamit, amit ennyire szeretsz, és megalkotni belőle a saját verziódat."

A teljes interjúból látszik, hogy Nolan valóban szerelmes ebbe a világba, amit a /r/Fallout lakói is észrevettek. Ott már jóval kedvesebb szavakat intéztek az alkotóhoz. Ettől függetlenül ne lepődjetek meg, ha már a premier előtt mérges rajongók posztjaiba futtok bele a közösségi oldalakon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)