Hirdetés

15 éve ölték meg, most a FIFA 21-ben emlékezik meg róla az EA

|

A QPR 2006-ban veszítette el az akkor mindössze 15 éves játékosát. Most bekerült a FIFA 21-be.

Hirdetés

Borzasztóan szomorú történet Kiyan Prince-é, aki mindössze 15 éves volt, mikor elhunyt. Az 1990-es születésű játékos a QPR igazolt labdarúgója volt, mikor 2006. május 18-án halálos késszúrást kapott. Prince az iskolájában próbálta megakadályozni, hogy egy másik gyereket zaklassanak, mikor a halálosan megsebesítették.

Az EA most a FIFA 21-ben emlékezik meg a fiatalon elhunyt focistáról, melyben a család, egy mesterséges intelligencia és még Prince egykori csapattársai és edzője is közreműködött.

A kiadó szorosan együttműködve a családdal, a lehető legtöbb képet gyűjtötték Prince-ről, hogy azok és egy mesterséges intelligencia segítségével megalkossák a játékos 30 éves modelljét. Ennyi lenne ma Kiyan Prince.

Hirdetés

A képességeit archív felvételek mellett a volt edzője és csapattársai beszámolója alapján idézték fel virtuális avatárjának. 

Az EA azonban nem csak megemlékezni akar, a kampány egy figyelemfelhívás is az elhunyt játékos nevével fémjelzett szervezetre, akik a nehezebb körülmények között növekvő fiatalabb generációt próbálják a helyes irányba terelni.

Platformok: Google Stadia Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)