The Last of Us Part II

The Last of Us Part II kép

A kultikus The Last of Us második részében öt évvel járunk a Naughty Dog túlélő kalandjának eseményei után, amikor a fertőzöttek még mindig hatalmas veszélyt jelentenek a túlélők számára, de más élők sokszor még nagyobb problémát okoznak: ezt Ellie a saját bőrén tapasztalja meg, amikor átvesszük felette az irányítást egy vadonatúj, a korábbinál is izgalmasabb, érzelmesebb és fantasztikusabb történet során. A PlayStation 4-exkluzív The Last of Us Part II megörökölte az előd fedezékalapú harcrendszerét, azonban a fejlesztőcsapat szakértelmének köszönhetően egy még látványosabb és összetettebb folytatás készült.

Elolvasom a tesztet

E3 2017 - ezért nem láttuk a The Last of Us Part II-t

Hír | 2017.06.13 22:02

Tavaly decemberben bejelentette, most pedig mélyen hallgatott a Sony a Naughty Dog következő nagy játékáról. Neil Druckmann elmondta, miért nem volt új The Last of Us II trailer.

The Last of Us Part II - a színészek már a stúdióban vannak

Hír | 2017.04.17 12:41

Az Ellie-t alakító Ashely Johnson a napokban osztott meg egy képet, amin a Joelt játszó Troy Bakerrel szerepel. Ez nekünk mindenképp jó hír.

The Last of Us: Part II - a stúdió elnökét lenyűgözte a sztori

Hír | 2017.03.31 18:02

A Naughty Dogot irányító Evan Wells ugyan nem árulta el, milyen események várhatóak a The Last of Us: Part II-ben, szerinte a történet nagyon rendben lesz.

Ti észrevettétek ezt a Last of Us Part II teasert szeptemberben?

Hír | 2016.12.09 14:10

A játék szempontjából fontosnak számító évforduló alkalmából még szeptemberben kiadtak a készítők egy posztert, ami egyértelműen a Last of Us Part II-re utalt, bár ezt akkor nem vettük észre.

The Last of Us Part II - ilyen Ellie tetoválása

Hír | 2016.12.08 10:18

Még csak egyetlen trailert kaptunk a The Last of Us folytatásából, de a cosplayereknek már ennyi is elég volt az inspirációhoz, a tökéletes összkép eléréséhez pedig maga Neil Druckmann nyújt segítséget.

The Last of Us Part II - durva lesz, ha ezt tényleg meglépi a Naughty Dog

Hír | 2016.12.06 11:41

A rajongók úgy gondolják, tudják, miért dühös Ellie, és nem nagyon örülnek az oknak.

The Last of Us Part II - leszerződtették a Westworld egyik íróját

Hír | 2016.12.05 21:28

A Naughty Dog nem aprózza el a dolgokat. Az HBO-n nemrég startolt, zseniális Westworld gárdájából hívtak meg egy írót, hogy besegítsen a The Last of Us második részébe.

The Last of Us Part II - Bruce Straley nélkül készül a folytatás

Hír | 2016.12.05 09:25

A The Last of Us és az Uncharted 4 rendezője jól megérdemelt pihenését élvezi, ezért nem játszik központi szerepet a stábban.

The Last of Us Part II - a Naughty Dog azt kéri, bízzunk bennük

Hír | 2016.12.04 10:49

A Last of Us rajongói egyszerre ünnepelnek és rettegnek. Nem biztos, hogy teljesen jól fog elsülni a folytatás, de Neil Druckmann szerint nem lesz gond.

The Last of Us 2 - ez lehet a következő Naughty Dog játék, de várnunk kell

Hír | 2016.04.05 07:19

A csapat a negyedik rész után nem készít új Uncharted játékot, így lesz idejük egyéb projektekre koncentrálni. Egyszerre viszont csak egyre.

The Last of Us 2 - akkor most mi a helyzet a folytatással?

Hír | 2015.09.23 10:45

Neil Druckmann egyik nemrég tett nyilatkozata alapján mindenki biztosra vette, hogy a Naughty Dognál már most készülget a The Last of Us 2, de a játék kreatív direktora egy friss interjúban kicsit lehűtötte a kedélyeket.

The Last of Us 2 - elszólták magukat a fejlesztők a folytatást illetően

Hír | 2015.09.16 13:20

A Nathan Drake Collection livestreamje közben, teljesen véletlenül sikerült a Naughty Dogos srácoknak elszólniuk magukat. Most már biztosnak látszik, hogy készül a The Last of Us 2.

The Last of Us 2 - Nolan North megerősítette a folytatást!

Hír | 2015.06.30 10:48

Nagyon úgy látszik, hogy a Naughty Dog az Uncharted-sorozat folytatása mellett a másik sikerjátékukat, a The Last of Us-t is folytatják.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)