Hirdetés

E3 2018 - már tudjuk, hogy hol és mikor csajozik Ellie a The Last of Us Part II-ben

|

A The Last of Us egyik jól ismert helyszíne visszaköszön a folytatásban.

Hirdetés

A rengeteg Reddites spekuláció után a GamesRadar kollégái kifaggatták a Naughty Dogos srácokat a The Last of Us Part II helyszínei kapcsán. Az a jelenet, ahol Ellie a barátnőjével lazul egy ismerős helyen játszódik: Jackson Countryban, ami a The Last of Us végén is feltűnt, csak ezúttal 5 évvel később vagyunk.

Hirdetés

Öt évvel később a helyszín még mindig áll, az emberek élnek, de persze nem minden tökéletes.

"Még mindig el kell barikádozniuk magukat a fertőzöttektől, akik a kapukon kívül leselkednek a gyanútlan kalandorokra. Van egyfajta biztonságérzete az egész helynek, mert Jackson lakói a sok felfedezőúttal és fertőzött takarítással kikapartak egy darabnyi normális életet maguknak."

Ez csak egy része a játéknak, és ha az eddig látott videókat nézzük, akkor ez jó eséllyel nem fog örökké így maradni. Ellie biztosan új, sokkal sötétebb helyek felé veszi az irányt, és sajnos jó oka lesz erre, ahogy láttuk. 

Messze még a The Last of Us Part II megjelenés, na.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)