Stardew Valley

Stardew Valley kép

A Stardew Valley egy egyetlen ember, Eric "ConcernedApe" Barone által fejlesztett nyílt világú farmmenedzselős játék, amelyben a játékosok egy olyan karaktert irányíthatnak, aki a város nyüzsgése elől vidékre menekül és birtokba veszi elhunyt nagyapja lepusztult tanyáját. Számos tevékenységet végezhetünk a játékmenet során, így állatokat nevelhetünk, növényeket termeszthetünk, tárgyakat készíthetünk, termékeket árulhatunk, kalandozhatunk és kapcsolatba léphetünk másokkal is, így akár kellő kitartással feleségünk és gyermekünk is lehet. A Harvest Moon széria által inspirált Stardew Valley egyedül is kikapcsoló szórakozást nyújt, de akár három másik játékossal együtt is élvezhető.


Stardew Valley - még nyáron megjelenik hivatalosan is a többjátékos mód

Hír | 2018.07.20 22:20

Már eddig is lehetett tesztelni az új funkciót PC-n, de most végre kiderült, mikor ér véget a béta.

Stardew Valley - PC-n már kipróbálható a kooperatív mód

Hír | 2018.05.01 18:45

Egyelőre még csak bétateszt formájában, de a Stardew Valley játékosai kipróbálhatják a bejelentés óta sokak által várt többjátékos módot, így már akár négyen is dolgozhatunk egy farmon.

Stardew Valley - megjöttek az első részletek a multiról

Hír | 2017.08.03 07:05

Hamarosan lesz miért visszatérni a Stardew Valley farmunkra, mert ha minden jól megy, akkor már idén tesztelhetjük a multis lehetőségeket.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)