SOMA

SOMA kép

Az Amnesia és Penumbra játékok megálmodója, a Frictional Games nem engedi el a horror műfaj kezét és a SOMA képében egy olyan túlélő-horrorral lepte meg a műfaj szerelmeseit, amelyben egy víz alatti bázison, a PATHOS-II-n és környékén játszódik. Egy sötét világ ez, ahol a gépek kezdik azt hinni, hogy emberek, a rádió nem működik, az erőforrások vészesen fogynak és a természet elkezdte visszavenni azt, ami az övé, azt pedig már mondanunk sem kell, hogy nem vagyunk egyedül. Ti meddig éltek túl így?

Elolvasom a tesztet

SOMA - megkínozta a fejlesztőket is

Hír | 2015.01.06 09:42

A Frictional Games közelgő horror játéka okkal készül már négy éve. Többször is át kellett dolgozni a teljes koncepciót.

SOMA - félsz a víztől? Most majd fogsz (videó)

Hír | 2014.04.07 10:40

Bár eredetileg sokan arra tippeltek, hogy az Amnesia készítőinek új horrorjátéka az űrben fog játszódni, a helyszín valójában az óceán mélye. Egy fokkal sem lesz kevésbé parás.

SOMA - újabb videós paráztatás

Hír | 2014.03.06 13:55

Hangulatos előzetessel jelentkezett az Amnesia fejlesztőinek új horrorja, amelynek 2015-ig bőven van ideje meggyőzni minket.

SOMA - elfogtunk egy rádióüzenetet

Hír | 2014.01.23 07:55

Az Amnesia fejlesztőinek új játéka már most félelmetes, pedig még nem is játszottunk vele.

SOMA - meg lehet őrülni a félelemtől?

Hír | 2013.12.16 10:39

A Frictional Games kreatív igazgatója mesélt új játékukról, hogy miért a sci-fi téma mellett döntöttek. Ez a hihető horror.

SOMA - bemutatkozott az Amnesia fejlesztőinek új horrorja

Hír | 2013.10.11 16:00

Végre kaptunk egy gameplay trailert a Frictional Games horrorjátékából. A videó alapján elég ígéretesnek tűnik a SOMA, a fejlesztők hűek maradtak magukhoz.

SOMA - mit csinálnak az Amnesia alkotói? (videó)

Hír | 2013.10.07 19:20

Min dolgozik a Frictional Games? Ez érdekelne engem. A SOMA kapott egy újabb kedvcsináló videót, ami folytatja a titokzatos sci-fi sztorit.

SOMA - paráztat az Amnesia alkotóinak új játéka

Hír | 2013.10.01 18:40

Felkerült egy rövid videó a Frictional Games új játékáról, a SOMA-ról. Féltetek már a gépektől? Most fogtok.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)