Rogue Warrior

Rogue Warrior kép

Richard Marcinko a nyolcvanas években titkos hadműveltre indul Észak-Koreába, feladata hogy gátat szabjon az ország ballisztikus rakétaprogramjának. Küldetése közben fennakad egy egész világra veszélyt jelentő összeesküvés hálójában, melynek okán kénytelen beszivárogni Szovjetunió területére és elpusztítani a geopolitikai erőviszonyokat a kommunisták oldalára billentő technológiát. Az amerikai háborús veterán, Richard Marcinko titkos akciók százaiban vállalt szerepet. Az egykori Navy SEAL kommandós és Hidegháborús hős Rogue Warrior címmel megjelent könyvei hatalmas siker arattak szülőhazájában, ezekre támaszkodik a Rogue Warrior is.


Rogue Warrior - Teszt

Teszt | 2010.04.13 16:48

Mickey Rourke Négy Órán Keresztül Káromkodik: The Game - 2009. december archív

Rogue Warrior gépigény

Hír | 2009.11.25 11:00

Kiderült, milyen gépre lesz szükség a Bethesda kiadásában megjelenő hidegháborús FPS futtatásához.

Rogue Warrior - Decemberben kommandózhatunk

Hír | 2009.10.03 09:49

A Bethesda gondozásában készülgető hidegháborús játék pontos megjelenési dátumot kapott.

Rogue Warrior render trailer

Hír | 2009.06.03 07:53

Néhány új kép kíséretében mutatkozott be a Bethesda gondozásában megjelenő Rogue Warrior renderelt mozija.

Rogue Warrior összefoglaló és részletek

Hír | 2009.04.27 18:48

A háborús veterán Richard Marcinko életpályája ihlette az elfeledett, majd nemrégiben a Bethesda által életre keltett Rogue Warrior akciójátékot.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)