Resident Evil: Revelations 2

Resident Evil: Revelations 2 kép

A 2012-es Resident Evil: Revelations folytatásában a Capcom két új, mégis ismert karaktert tett meg főszereplőnek: egyikőjük Claire Redfield, aki inkább harcosként lép fel, míg a másik Barry Burton lánya, Moira, aki elsősorban támogató szerepet tölt be. A Resident Evil: Revelations 2-ben szerencsére mindketten irányíthatóak (akár kooperatív módban is), de hiába a dinamikus páros, a Capcom inkább a túlélő-horrorra és nem az akcióra helyezi a hangsúlyt. A helyszín egy elhagyatott szigeten álló kísérteties fegyház, ráadásul a Resident Evil 5 és 6 eseményei között játszódó sztoriban vadonatúj, az eddigiektől eltérő ellenfelek is megjelennek. A Resident Evil: Revelations 2 kampányát négy részben élhetjük át, amelyek mindegyike több órányi játékidőt tartalmaz.


Resident Evil: Revelations 2 előrendelés - exkluzív tartalom, igazi rajongóknak

Hír | 2014.10.12 11:11

A Resident Evil: Revelations 2 előrendelői egy pályákkal teli DLC-t kapnak ingyen, de ezek nem akármilyen pályák lesznek.

Resident Evil: Revelations 2 - kiszivárgott 15 perc gameplay

Hír | 2014.09.23 13:40

Van egy több mint negyedórás videónk a Resident Evil: Revelations 2 játékmenetéről, amely még a TGS 2014-ről származik. Egy kis horrort valaki?

Resident Evil Revelations 2 - itt az első trailer

Hír | 2014.09.11 13:16

A Capcom kiadta az első Resident Evil Revelations 2 trailert. Pontosan olyan a hangulata, amilyet elvárunk ettől a folytatástól.

Resident Evil Revelations 2 - epizodikusan érkezik a horror

Hír | 2014.09.10 19:59

Kiderült, hogy a Resident Evil Revelations 2 először nem egy komplett játékként, hanem párórás részenként jelenik meg.

Resident Evil Revelations 2 - ők lesznek a főszereplők, megvan a helyszín is

Hír | 2014.09.07 08:19

A Resident Evil Revelations folytatásában se Jill, se Chris nem tér vissza, de tudjuk, kik helyettesítik majd őket, és hogy hol, illetve mikor megyünk zombikat írtani.

Resident Evil Revelations 2 bejelentés - az első részletek (frissítve)

Hír | 2014.09.01 10:37

A Sony ma reggeli konferenciáján a Capcom megerősítette, hogy jön a Resident Evil Revelations 2, és elárult néhány nem elhanyagolható infót.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)