Resident Evil HD Remastered

Resident Evil HD Remastered kép

Közel húsz évvel az eredeti megjelenés, és több mint tízzel a felújított változat bemutatása után újra végigizgulhatjuk az eredeti Resident Evil játékot egy teljesen kipofozott köntösben. A Resident Evil HD Remastered ellátogat mind az előző, mind a jelenlegi generációs Sony, illetve Microsoft konzolokra és PC-n is tiszteletét teszi. A mai elvárásokat teljesen kielégítő irányítással, 5.1-es hangzással, felújított 3D-s modellekkel és 1080p-s kicsinosított grafikával mindenki átélheti újra vagy először, hogy milyen is egy igazi klasszikus túlélő horror játék, amelyben még a horrorelemeken és a félelmen volt a hangsúly, nem az akción - vagyis a hangulat megmaradt, a grafika viszont sokat fejlődött. Akik a nosztalgikus érzést keresik, átválthatnak majd 4:3-as képarányra és kedvükre játszhatnak a klasszikus irányítási beállításokkal, ugyanis mindkét beállítást, a képarányt és az irányítást is szabadon váltogathatjuk játék közben.


Ennyivel lesz szebb a Resident Evil remake az előzőhöz képest

Hír | 2014.08.28 09:16

Elegánsan libbenjünk át a tényen, hogy egy remake-et hasonlítunk össze egy remake remake-jével és gondjainkat feledve élvezzük egy kicsit a szép új jövő ígéretét.

Resident Evil - next-gen remake a Capcomtól

Hír | 2014.08.05 13:16

A Capcom felújítja a több mint 10 évvel ezelőtti változatot, ráadásul nem csak az előző, hanem újgenerációs konzolokra is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)