Path of Exile

Path of Exile kép

A Path of Exile a Grinding Gear Games egy ingyenesen játszható akció-szerepjátéka, amelyet sokan csak úgy emlegetnek, mint a Diablo 2 igazi folytatása. A történet szerint hat karakter közül választott hősünket Wraeclast földjére száműzték, ahol egy egészen komolyabb problémával is találkozunk, mint a helyiek búja-bajai és mindezt egy komor, sötét kép világgal rendelkező játékmenet során tapasztalhatjuk meg változatos helyszíneken (zöld erdő, barlangok, tengerpart stb.). A Path of Exile sok más mellett fejleszthető karakterrel, szerteágazó képességfával, mágikus képességekkel, kihívást jelentő fejlődéssel, többfajta nehézségi fokozattal és kooperatív móddal is rendelkezik, ráadásul a free-to-play üzleti modellt alkalmazza, tehát érdemes lehet tenni vele egy próbát.


Path of Exile - több mint hétmillió játékos

Hír | 2014.09.28 08:01

Kevesebb mint egy éve érhető el a nagyközönség számára a Path of Exile, de máris milliókat sikerült beszippantania.

Path of Exile teszt - ez az új Diablo?

Teszt | 2013.12.18 16:20

Leteszteltük a Grinding Gear Games ingyenes akció-szerepjátékát, a Path of Exile-t, amely akár a Diablo 2 szellemi örököse is lehetne.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)