Need for Speed: Hot Pursuit

Need for Speed: Hot Pursuit kép

Az Electronic Arts nagy nevű autós sorozata, a Need for Speed az utóbbi években is számos kitűnő címmel ajándékozta meg az árkád stílus kedvelőit, ám a nagy műfaji kavarodás, és néhány gyengén sikerült játék miatt sokak szerint megkopott a régi fény, és valahol elveszett a klasszikus NFS életérzés. A sorozat az NFS: Shift megjelenésekor szakadt szét egy szimulátor-jellegű, és egy erősen árkádos vonalra, mely utóbbi ígéretes darabja a Need for Speed: Hot Pursuit. A régről ismerős név is jelzi, hogy a játék elkészítésével megbízott Criterion (Burnout Paradise) a sorozat egyik legjobb darabjához, a több mint tíz éves Hot Pursuit-hez fordult inspirációért, így remélhetőleg sikerül visszahozni a nagy elődök hangulatát. Gyönyörű helyszíneken, közúton száguldozhatunk a világ legdrágább és legkülönlegesebb sportkocsijaival, ám hatalmas üldözésekbe keveredhetünk, hiszen a rendőrök sem 1,6-os Škoda Octaviákkal, hanem 1000 lóerős Bugatti Veyronokkal, és más szörnyetegekkel erednek a nyomunkba. Remek ötlet, hogy nem csak illegális versenyzőként, hanem a rend éber őreként is kipróbálhatjuk magunkat, ráadásul egy teljes rendőri karriermód keretein belül. A rosszfiúk üldözésében, vagy éppen a rendőrök elöli menekülésben különféle powerup lehetőségek segítenek bennünket, így például szöges útzárat, elektromágneses impulzusokat, radar zavarót, elektromos álcát, vagy nitrót vethetünk be ellenfeleink kijátszására. Nagy hangsúlyt kap a fejlett multiplayer játékmód, melynek legnagyobb újdonsága, hogy az Autolog hálózaton megoszthatjuk barátainkkal beállításainkat, statisztikáinkat, és természetesen meg is dönthetjük egymás rekordjait. A Need for Speed: Hot Pursuit 2010. november 18-án érkezik PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra és Wii-re (az Exient fejlesztésében). Kíváncsian várjuk, hogy sikerül-e hitelesen visszatérni a gyökerekhez, és méltóképpen feltámasztani a klasszikussá vált Hot Pursuit nevet.


Need for Speed: Hot Pursuit - új képek

Hír | 2010.08.12 16:43

Az EA új képeket adott ki a Criterion műhelyében készülő új Need for Speed részhez kapcsolódóan, ami még mindig királyul néz ki.

Need for Speed: Hot Porsuit - New York trailer

Hír | 2010.07.30 18:00

A Need for Speed sorozatban megjelenésre váró játékok száma hirtelen jól megnőtt - sokan ezt várják, míg mások a World-öt inkább.

Need for Speed: Hot Pursiut - Rendőr játékmenet

Hír | 2010.06.21 09:45

A régi szép időkre emlékeztet a Need for Speed: Hot Pursiut

Need for Speed: Hot Pursuit - E3 Reveal trailer

Hír | 2010.06.14 23:24

Ezzel indult az Electronic Arts sajtótájékoztatója...

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)