Need for Speed

Need for Speed kép

Az Electronic Arts rengeteg epizódot megélt szériája, a Need for Speed kisebb kihagyás után visszatér egy szimplán csak Need for Speed névre hallgató reboottal, a Need for Speed Rivals-t készítő Ghost Games tolmácsolásában. A Need for Speed az elődök legjobban sikerült elemeit felvonultatva próbál a hatalmas szabadságot kínáló, tökéletes árkád versenyjáték lenni, így többek között megtalálható benne az Underground széria masszív tuningolása és erős atmoszférája, továbbá a Most Wanted magas oktánszámú rendőrös üldözései és élőszereplős átvezetői is. A látványvilágról a Frostbite 3 grafikus motor gondoskodik, a mi feladatunk pedig az, hogy elnyerjük Ventura Bay öt autós ikonjának tiszteletét azzal, hogy hírnevet szerzünk magunknak.

Elolvasom a tesztet

Need for Speed - képen egy Subaru BRZ

Hír | 2015.06.14 23:50

Az E3 holnapi Electronic Arts konferenciáján bemutatják a Need for Speed első gameplay videóját, de a csapat addig sem hagy minket néznivaló nélkül. Azért nem is viszik túlzásba.

Need for Speed - kötelező lesz az online kapcsolat

Hír | 2015.05.29 10:10

A kiadó Twitteren erősítette meg, hogy a következő Need for Speed esetében nincs verseny net nélkül.

Need for Speed megjelenés - kiszivárgott dátum és részletek

Hír | 2015.05.28 13:16

A Microsoft véletlenül fellőtte a Need for Speed reboot termékadatlapját, amiről a megjelenési dátum mellett megtudhattunk néhány részletet magáról a játékról is.

Need for Speed - ugyanazt a motort használja, mint a Star Wars Battlefront

Hír | 2015.05.26 09:35

A DICE Frostbite motorért felelős rendezője megerősítette, hogy a Ghost Games rebootja is a Star Wars lövölde verziójából él majd.

Need for Speed - száguldás, Porsche, szerelés

Hír | 2015.05.23 15:47

További részleteket tudhattunk meg az új Need for Speedről, amelyek szerint közelebb fog állni az új rész az Undergroundokhoz és a Most Wantedhoz, mint eddig bármi.

Need for Speed - miért van szükség a teljes rebootra?

Hír | 2015.05.22 10:35

Marcus Nilsson, a Ghost Games vezető producere mesélt arról, miért is kértek még egy évet, hogy a Rivals után mire volt szükség. Időre és megújulásra.

Need for Speed trailer - itt az új NFS első teaser videója!

Hír | 2015.05.21 18:01

Az Electronic Arts kiadta az új Need for Speed teaser trailert. Tessék kattintani, nagyon jó lesz.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)