Middle-earth: Shadow of War

Middle-earth: Shadow of War kép

A Middle-earth: Shadow of Mordor folytatásában Talion és Celebrimbor nem csak orkokkal, de magával Szauronnal is felveszi a harcot. Egy új gyűrű, továbbfejlesztett Nemesis rendszer, és egy eddig ismeretlen történet várja a játékosokat.

Elolvasom a tesztet

Middle-earth: Shadow of War - nyúlfarknyi teaser vezeti fel a gameplay trailert

Hír | 2017.03.06 20:00

Közzétették azt a pár másodperces videót, amiből korábban már képek is kiszivárogtak. Ennél talán fontosabb, hogy kiderült, mikor kapjuk meg a valódi előzetest.

Middle-earth: Shadow of War - kiszivárgott képeken az új trailer

Hír | 2017.03.06 12:10

A Warner nemrég bejelentette a Shadow of Mordor folytatását, most pedig érdekes képkockák láttak napvilágot egy eddig ismeretlen előzetesből.

Szavazz: te adnál közel százezer forintot egy gyűjtői kiadásért?

Hír | 2017.02.28 09:54

Egy szobor, ami a polcra kerül, egy játék, amibe órákat ölünk, és pár apróság, ami valószínűleg az idők végéig dobozban pihen - mindez egy konzol vagy videokártya áráért. Szerinted megéri?

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)